aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Kετσπάγια σφύριξε ήδη τέλος στα πανηγύρια…

O Kετσπάγια σφύριξε ήδη τέλος στα πανηγύρια…

Πάνε χρόνια να ζήσουν οι φίλοι της Ανόρθωσης στιγμές όπως αυτές που βίωσαν το απόγευμα της Τετάρτης (4/7) στο γήπεδο του Αχυρώνα Λιοπετρίου. Ήταν τέτοιος ο παλμός, το πάθος και η χαρά των φίλων της «Κυρίας» που θύμιζε παλιές καλές εποχές για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, αρκούσε από μόνη της για να φέρει αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις των χιλιάδων φίλων της Ανόρθωσης, οι οποίοι κατέκλυσαν το γήπεδο του Αχυρώνα και δημιούργησαν ατμόσφαιρα ντέρμπι.

Παρών στην πρώτη επίσημη προπόνηση και τα εννέα νέα αποκτήματα της Ανόρθωσης. Λόρια, Βγκορτς, Γκαλίτσιος, Σελίν, Μαργκάσα, Οκριασβίλι, Χατζηβασίλης και Βασιλακάκης πήραν «γεύση» από τους οπαδούς της Ανόρθωσης, ενώ παρών ήταν και ο Νταουσβίλι, ο οποίος θα βάλει υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Η «σούπερ»-γιαγιά της Ανόρθωσης με την φωτοβολίδα και το μπαστούνι! (pic)

Μπορεί το κλίμα στο Λιοπέτρι να ήταν πανηγυρικό, εντούτοις ο Τιμούρ Κετσπάγια έβαλε ήδη την… σφυρίχτρα στο στόμα και έδωσε τέλος στο κλίμα ενθουσιασμού. Ο Γεωργιανός τεχνικός είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας. Φρόντισε να πάρουν οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι, τον παλμό του κόσμου, να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης να φορά κανείς τη φανέλα της Ανόρθωσης, όμως από αύριο θα… σφίξει τα λουριά με στόχο η Ανόρθωση να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο νέο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Κάηκε» το Λιοπέτρι για την Ανόρθωση, υποδοχή ήρωα σε Τιμούρ (pics)

Η κληρωτίδα έφερε αντίπαλους της «Κυρίας», ΑΕΛ και Απόλλων στις πρώτες δύο αγωνιστικές και η ομάδα της Αμμοχώστου πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη, καθώς οι δύο ομάδες της Λεμεσού θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Από δοκιμαστικά άλλοι δύο στην Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ