aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Κετσπάγια ήταν σεμνός, ό,τι του έλεγες χαμογελούσε, παραμιλούσε ο Αλέφαντος»

«Ο Κετσπάγια ήταν σεμνός, ό,τι του έλεγες χαμογελούσε, παραμιλούσε ο Αλέφαντος»

Ως ένα σεμνό και χαμογελαστό παιδί που στο γήπεδο μεταμορφωνόταν με ηφαίστειο χαρακτήρισε τον Τιμούρ Κετσπάγια όταν πρωτοήρθε στην Κύπρο ο Άκης Αγιομαμίτης. Ο Κύπριος προπονητής ήταν εκ των συνεργατών του Άνγκελ Ιορντανέσκου όταν ο Γεωργιανός νυν προπονητής της «Κυρίας» φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Ανόρθωσης και μιλώντας στον «Active» (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» αποκάλυψε τι του είπε ο Νίκος Αλέφαντος όταν τον είδε για πρώτη φορά.

Όταν ήρθε ο Κετσπάγια στην Ανόρθωση θυμάσαι κάτι ξεχωριστό; «Εγώ τρελάθηκα μαζί του από την πρώτη προπόνηση. Σπάνιο ταλέντο, φοβερά σουτ, φοβερή ντρίπλα και πολύ δουλευταράς. Γι’ αυτό έκανε την καριέρα που έκανε. Όταν ήρθε ο Αλέφαντος μου είπε “τι παικταράς είναι αυτός; Τι ταλέντο είναι αυτό; Θα κάνει τεράστια καριέρα”».

Πώς ήταν ο Κετσπάγια όταν πρωτοήρθε στην Κύπρο; «Ήταν κλειστός χαρακτήρας. Δούλευε, πάντα ήταν χαμογελαστός, ότι του έλεγες γελούσε. Ήταν σεμνό παιδί. Αλλά μέσα στο γήπεδο ήταν φωτιά. Είναι πολύ ντόμπρος χαρακτήρας. Αυτή την έκρηξη την είχα εγώ και δεν μου έκανε καλό. Τον συμβουλεύω να ηρεμήσει λίγο. Όταν έχεις πολέμιους για κάποιο λόγο είναι άσχημο πράγμα».

Και εσύ χαλάρωσε λίγο, κάνει δημόσιες σχέσεις… «Όχι ρε φίλε. Δεν μπορώ να γίνω σαλίγκαρος για να προωθηθώ».

Διαβάστε επίσης: «Ο Μπεργκ τούς πήρε από τη γειτονιά και τους έκανε φίρμες. Θα πόνταρα τα λεφτά μου στην Ομόνοια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ