aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«O Kετσπάγια είναι επιθεωρητής μας. Τον πήρα τηλέφωνο…»

«O Kετσπάγια είναι επιθεωρητής μας. Τον πήρα τηλέφωνο…»

Με εντολή του ΚΟΑ θα γίνει επιθεώρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης» μετά τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια για τον φωτισμό του γηπέδου. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης στάλθηκε τεχνικός στο στάδιο της Πάφου, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα και ακολούθως θα επιληφθούν της κατάστασης.

Η σχετική τοποθέτηση

«Ο Τιμούρ είναι ο επιθεωρητής μας. Μίλησα μαζί του μετά τα όσα ανέφερε για το Μακάρειο γιατί όπως τον άκουσα και τον διάβασα αντιλήφθηκα ότι μιλούσε για τον αγωνιστικό χώρο. Παρακάλεσα τη Γενική έστειλε την προϊσταμένη, έκαναν επιθεώρηση και ο αγωνιστικός χώρος ήταν χαλί. Πήρα τηλέφωνο του Τιμούρ και μου είπε δεν μιλούσε για τον αγωνιστικό χώρο, αλλά τα αποδυτήρια και τις συνθήκες του γηπέδου. Χάρηκα, γιατί για τον αγωνιστικό χώρο πληρώνουμε εταιρεία αρκετές χιλιάδες. Για τα υπόλοιπα τα ξέρουμε τα είπαμε πολλές φορές. Μόλις άκουσα τις δηλώσεις για το “Στέλιος Κυριακίδης”, μίλησα με την προϊσταμένη και αύριο το πρωί θα πάει ένας εργολάβος. Υπήρχαν προβλήματα για τον φωτισμό και χρειαζόμαστε αρκετά λεφτά για να φτιαχτεί. Το εύκολο για εμάς είναι να πούμε να γίνονται παιχνίδια στις 3:00 και στις 3:30. Δεν είμαι βέβαιος ότι κάηκε μια ασφάλεια. Θα πάει ένας υπεύθυνος εκεί σήμερα νομίζω και θα σας ενημερώσουμε. Αν δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα της στιγμής συμβαίνει. Μηχανήματα είναι και χαλάνε. Αν, όμως, έγινε κάτι διαφορετικό θα πρέπει να το ψάξουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ