aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κέρκεζ πήρε διοικητική εντολή

Ο Κέρκεζ πήρε διοικητική εντολή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του ο Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν βιάζεται για να τελειώσει με το ρόστερ της νέας περιόδου και να μπει στον καταρτισμό του προγράμματος της προετοιμασίας. Έχει όλο τον χρόνο μπροστά του μέχρι τις 25 Αυγούστου, που θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Τώρα που η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει με τα διοικητικά, μπορεί και ο ίδιος να προχωρήσει στις επιλογές που θεωρεί καλύτερες. Έχει λάβει την εντολή από τον Ανδρέα Σοφοκλέους και πλέον μένουν οι τελικές διευθετήσεις και επαφές για να ανακοινωθούν οι νέοι που θα έλθουν στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Χτυπά» Γκάτζιτς για «θωράκιση» των μετόπισθεν! (video)

Δεν πρόκειται για πολλές περιπτώσεις, αφού το ρόστερ έχει έναν πολύ δυνατό πυρήνα, που ωστόσο του λείπουν οι πινελιές που θα καταστήσουν την ΑΕΛ πιο ανταγωνιστική. Για να μιλήσουμε και τη γλώσσα της αλήθειας, η νέα αγωνιστική περίοδος είναι αρκετά κρίσιμη και δεν σηκώνει πειραματισμούς. Το ζητούμενο για την ΑΕΛ δεν είναι να έχει καλή απόδοση στα παιχνίδια της, ή να αποσπά απλά την προσοχή, αλλά να νικάει και να έχει ενδιαφέρουσα πορεία, που θα φτάσει μέχρι τη διεκδίκηση ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Διαβάστε επίσης: Ο Κέρκεζ… έδειξε μαέστρους και killers

Στην ΑΕΛ έχουν προχωρήσει και στο κοσκίνισμα του έμψυχου δυναμικού τους. Ο Σάσι είναι το νέο πρόσωπο που θα αποχωρήσει μετά τους Μέσκα, Μιτρέα και Αϊρόσα. Στην πόρτα εξόδου είναι και ο Τεξέιρα με τον Γκαμπιονέτα. Η εικόνα της ομάδας επιβάλλεται να αλλάξει και σε αυτό θα παίξουν ρόλο, οι νέοι που θα έλθουν, αλλά και πόσο καλοί θα είναι και οι Κύπριοι. Ο Κέρκεζ θα ποντάρει στους Ηλία, Χ. Κυριάκου, Πεχλιβάνη και Φράγκο, αλλά και σε αυτούς που υπολογίζει να αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης: Oι τρεις Κύπριοι διεθνείς ψηλά στη λίστα

Δεν είναι στόχος να δημιουργηθεί μια ομάδα με αποκλειστική συμμετοχή Κυπρίων, αλλά να έχει πολύ καλή παρουσία η νέα ΑΕΛ , ανεξάρτητα με ποιους θα επιλέγει πριν από κάθε παιχνίδι, ο τεχνικός της. Το θετικό είναι πως υπάρχει ένας βασικός κορμός με ποδοσφαιριστές που πέρσι έδειξαν ότι μπορούν να έχουν θέση σε μια ομάδα με απαιτήσεις. Μάλιστα αν ορισμένοι, όπως είναι ο Μπενίτεθ, ο Τόρες, ο Ρομάν και ο Σίλβα αποδειχτούν καλύτεροι, τότε μπορούν να περιμένουν και  πολύ περισσότερα στη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Θέλει διπλή ενίσχυση από ΑΠΟΕΛ η ΑΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ