aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κέιν δεν ήταν αρκετός για τον Τότεναμ (vid)

Ο Κέιν δεν ήταν αρκετός για τον Τότεναμ (vid)

Με νίκη η Τότεναμ θα πατούσε στην 4άδα και ήταν μπροστά με δύο γκολ του Κέιν, όμως η Νιούκαστλ τής έκανε τη ζημιά στο φινάλε (2-2).

Βρέθηκε πολύ κοντά όμως δεν κατάφερε να κάνει δικό της το Νο4 της Premier League η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία απώλεσε στο φινάλε δύο πολύτιμους πόντους και πλέον ισοβαθμεί με την Λίβερπουλ στην 5η θέση. Ολα αυτά, 8 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία με δοκάρι με τον Γκέιλ, όμως ο Γιορίς έβαλε δύο φορές τα χέρια του και έσωσε. Ο Γάλλος keeper όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο 28’ όταν έπειτα από τραγικά διαδοχικά λάθη στην άμυνα της Τότεναμ ο Ζοέλινγκτον από κοντά άνοιξε το σκορ με το δεύτερο φετινό γκολ του στην Premier League. Δυστυχώς για την Νιούκαστλ, στην απέναντι πλευρά υπήρχε ο Χάρι Κέιν. Ο Αγγλος φορ άφησε το 1-0 να υφίσταται μέχρι το 30’ καθώς από κοντά και με δόση τύχης πλάσαρε στην κενή εστία και στο 34’ με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος ήταν, αναμενόμενα πιο συντηρητικοί και όπως έχει γινεί πολλές άλλες φορές φέτος, το πλήρωσαν στο φινάλε. Στο 67’ η κεφαλιά του Τανγκάνγκα κόπηκε πάνω στη γραμμή και στο 70’ ο Ζοέλινγκτον έχασε μεγάλη ευκαιρία μόνος καθώς πλάσαρε άουτ. Στο 85’ όλα όσα μπορούσαν να πάν στραβά, πήγαν για την Τότεναμ. Στην κόντρα ο Λαμέλα έδωσε στον Κέιν αλλά το πλασέ του πήγε στο δοκάρι και στιγμές μετά ύστερα από τρομερή ενέργεια του Σεν Μαξιμέν και φάση διαρκείας, ο Γουίλοκ έγραψε από κοντά το τελικό 2-2.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ