aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κατσιαράβα, το «ναυάγιο» με Σαλάν και η προσπάθεια για Τόνιο

Ο Κατσιαράβα, το «ναυάγιο» με Σαλάν και η προσπάθεια για Τόνιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την εθνική Γεωργίας, ο Νίκα Κατσιαράβα πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Κύπρο. Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός βρίσκεται στη χώρα μας από χθες το απόγευμα, με στόχο να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην Ανόρθωση. Αν οι δύο πλευρές δεν ήταν τόσο κοντά και ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη «Μεγάλη Κυρία», μάλλον δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο για να βρεθεί στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: «Ο Κατσιαράβα έτοιμος να υπογράψει με τον πρωταθλητή Κύπρου;»

Χθες λοιπόν έγινε μία πρώτη κατ’ ιδίαν επαφή του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου, ενώ επαφές έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και με τον μάνατζέρ του, τον γνωστό ατζέντη Μαμούκα, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο από το προηγούμενο Σάββατο. Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν και θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο πιθανό να αφορά μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τη Ροστόφ. Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, το θέμα δεν θα αργήσει να κλείσει θετικά, ίσως και εντός της ημέρας.

Διαβάστε επίσης: Ο Κατσαράβα, ο πρωταθλητής και το τρολάρισμα από Γκιγκίεβιτς!

Ο Κατσιαράβα είναι επιθετικός που έδειξε τι μπορεί να κάνει, ξέρει την κυπριακή πραγματικότητα και είναι ικανός να δώσει σημαντικές λύσεις. Χθες μίλησε και ο πατέρας του Κατσιαράβα, Κάχα (παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας), σε ΜΜΕ της Γεωργίας, για το μέλλον του γιου του προσπαθώντας να θολώσει λίγο το σκηνικό: «Ο Νίκα ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Κορόνα. Θα το σκεφτεί και μετά θα αποφασίσει πού θα πάει. Έχει αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου αυτήν της Ανόρθωσης. Επίσης η Κορόνα θέλει να τον κρατήσει και υπάρχει και η επιλογή μιας αυστριακής ομάδας. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη». Όπως και να έχει, εντός της ημέρας λογικά θα υπάρξουν νεότερα.

Διαβάστε επίσης: Βάζει την… τζίφρα του ο Κατσιαράβα!

Η υπόθεση του Γεωργιανού, όμως, δεν είναι η μόνη που απασχολεί. Η περίπτωση του Ρομάν Σαλάν έχει κλείσει αρνητικά αφού δεν κατάφερε μέχρι χθες να μείνει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, κάτι που αποτελούσε προϋπόθεση για να υπάρξει συμφωνία συνεργασίας. Ήδη οι κυανόλευκοι εξετάζουν άλλους πορτιέρε.

Μία περίπτωση την οποία κοίταξε η Ανόρθωση είναι και αυτή του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Τόνιο. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο μάνατζερ του Ισπανού, Εντουάρτο Γιάνος, μιλώντας στο «Goal». Κατά πόσο θα υπάρξει μία νέα προσπάθεια για τον Τόνιο είναι άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν και άλλες επιλογές, οι οποίες εξετάζονται. Φημολογία έχει αναπτυχθεί και για τον Ανδρέα Μακρή περί πιθανής επιστροφής του. Από πλευράς Ανόρθωσης δεν υπάρχει για την ώρα κάποια αντίδραση. Όσον αφορά την περίπτωση του Μίχαλ Γκιουρίς δεν έχει προκύψει καμία εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ