aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κάστανος των 20.000.000 ευρώ έχει τρελάνει τις «μεγάλες» ομάδες!

Ο Κάστανος των 20.000.000 ευρώ έχει τρελάνει τις «μεγάλες» ομάδες!

Ο 18χρονος επιτελικός μέσος, αγωνίζεται στην « primavera» της Γιουβέντους, όπως αποκαλείται η ομάδα νέων, υπό τις οδηγίες του Φάμπιο Γκρόσο.  Δεν είναι μόνο η ανδρική ομάδα της «Μεγάλης Κυρίας» που παρακολουθείται από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ που ψάχνουν για να ενισχυθούν, όπως, στην περίπτωση Πογκμπά.

Και οι ακαδημίες των «μπιανκονέρι» μαγνητίζουν τα βλέμματα των κορυφαίων συλλόγων, με τον Γρηγόρη Κάστανο να «έχει τρελάνει τις ομάδες της Πρέμιερ» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία. Ήδη έχει ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων προκειμένου η «Γηραιά Κυρία» να αυξήσει ακόμη περισσότερο την ρήτρα σε μία προσπάθεια να μην χάσει πρόωρα έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο ποντάρει πολλά.

Ο γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 1998 επιθετικός μέσος, ο οποίος αποτελεί μέλος των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών εδώ και 2.5 χρόνια, ενώ έχει χριστεί ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της Κύπρου (σε ηλικία 17 ετών και 2 μηνών), παρακολουθείται από τους σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν είναι όμως μόνο οι «κόκκινοι διάβολοι» που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο και της Έβερτον που φέρεται να έχει κάνει κρούση στη Γιουβέντους.
Η ομάδα του Τορίνο έχει θέσει την τιμή εκκίνησης στα 20 εκατoμμύρια προσπαθώντας να εξασφαλίσει ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, δεν είναι όμως σίγουρο πως αυτό θα φανεί αρκετό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ