aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κάσες ίσως κρίνει τις επόμενες κινήσεις

Ο Κάσες ίσως κρίνει τις επόμενες κινήσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η απάντηση του Νάτσο Κάσες κατά πόσο θα αποδεχθεί τη σημαντική μείωση στο συμβόλαιό του και να παραμείνει στην ΑΕΚ είναι καθοριστική όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις του Άντερ Μουρίγιο στο μετεγγραφικό σκηνικό. Και αυτό γιατί η ομάδα της Λάρνακας έχει διαθέσιμες τέσσερις κινήσεις με ξένους ή κοινοτικούς και ο τεχνικός διευθυντής θέλει να γνωρίζει τι θα γίνει με τον Κάσες, έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί ανάλογα.

Τυχόν παραμονή του Κάσες ίσως φέρει οριστικά στην έξοδο τον Χόρχε Λαρένα τον οποίο φαίνεται η ΑΕΚ να κρατά στην αναμονή για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ή όχι. Το τοπίο στον τομέα της ενίσχυσης είναι κάπως θολό μιας και θα πρέπει να αποκτηθεί οπωσδήποτε ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ, αμυντικός μέσος και ακραίος επιθετικός. Αυτοί οι τέσσερις παίκτες θα αφορούν κινήσεις για τον κατάλογο Α, εκτός αν προκύψει κάποια σπουδαία περίπτωση με παίκτη κάτω των 22.

Ο Μουρίγιο θα κυνηγήσει και δεύτερο επιθετικό κάτω των 22, ενώ εξετάζει και την εγχώρια αγορά μιας και θεωρείται αναγκαία η απόκτηση και Κύπριου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και θέση στο αρχικό σχήμα. Με το πρόστιμο που θα υπάρχει τη νέα σεζόν είναι λογικό και η ΑΕΚ να θέλει να γλιτώσει χρήματα έχοντας τουλάχιστο έναν Κύπριο στην ενδεκάδα της.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Μουρίγιο είχε τονίσει στην συνέντευξή του στο «GoalNews» ότι έχει στα πλάνα του να ενισχύσει την ομάδα της Λάρνακας με ντόπιο στοιχείο, όμως θα χρειαστεί να γίνουν και σωστές ενέργειες. Δεν είναι πολλές οι επιλογές Κύπριων ποδοσφαιριστών που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλει ο Μουρίγιο αλλά και να είναι σε θέση να διαπραγματευτούν με την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να πληρώσει αν χρειαστεί για να αποκτήσει κάποιον παίκτη, αλλά μόνο λογικά ποσά και που να είναι μέσα στο διαθέσιμο μπάτζετ που υπάρχει για μεταγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ