aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κάριους δέχτηκε απειλές θανάτου μετά τον τελικό Ρεάλ - Λίβερπουλ

Ο Κάριους δέχτηκε απειλές θανάτου μετά τον τελικό Ρεάλ – Λίβερπουλ

Στον τελικό του Champions League το 2018 ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ, ο Λόρις Κάριους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα των «Ρεντς». Υπέπεσε σε σημαντικά λάθη, με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να επικρατήσουν με 3-1 και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, ο Γερμανός γκολκίπερ που αγωνίζεται πλέον δανεικός στη Μπεσίκτας, έδωσε συνέντευξη στη «Bild» και αναφέρθηκε στις απειλές θανάτου που δέχτηκε. Ο 26χρονος ανέφερε: «Επρόκειτο για ανθρώπους που μου έστελναν ανώνυμα και δεν έδειχναν τα πρόσωπά τους. Αν με δουν δίπλα τους, θεωρώ ότι δεν θα ανοίξουν το στόμα τους».

Υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές γενικά λαμβάνουν ουκ ολίγα εχθρικά μηνύματα στο διαδίκτυο. «Αν καθίσεις να τα διαβάσεις, δεν θα μπορείς να κοιμηθείς δύο μέρες. Είναι τρελό ότι βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και σε προσβάλει. Αυτόν που έρχεται στο γήπεδο και πληρώνει για να σε δει, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις αν σφυρίξει εναντίον σου. Αν όμως υπάρχουν προσωπικές προσβολές ή απειλές θανάτου, το όριο υπερβαίνει κατά πολύ», ανέφερε ο Κάριους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ