aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο καλύτερος Κύπριος προπονητής, θα τον στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας»

«Ο καλύτερος Κύπριος προπονητής, θα τον στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας»

Για την πρόσληψη Πάμπου Χριστοδούλου στην τεχνική ηγεσία της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις ο Δημήτρης Λάζος, στάζοντας μάλιστα μέλι για τον Κύπριο τεχνικό.

«Έγιναν όλες οι σωστές και απαραίτητες διαδικασίες για να φέρουμε το νέο προπονητή, μετά από την επιτυχημένη παρουσία του Σάββα Πουρσαϊτίδη, από σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Φέραμε ένα έμπειρο προπονητή, γνώστη της κυπριακής πραγματικότητας. Φέραμε στη Νέα Σαλαμίνα τον καλύτερο Κύπριο προπονητή. Κοιτάζοντας κανείς το βιογραφικό του μπορεί να αναγνωρίσει την ποιότητα του. Μαζί ξεκινάμε το κτίσιμο της Νέας Σαλαμίνας των επόμενων δύο ετών. Θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουν το καλύτερο για να πέτυχουμε τον στόχο μας, που είναι η δημιουργία μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας, ανέφερε στον Super ΣΠΟΡ FM ο Λάζος.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκο επίσημο καλωσόρισμα στον Πάμπο!

«Ασφαλώς κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, φέραμε τον καλύτερο Κύπριο προπονητή, είμαστε πολύ χαρούμενοι, ότι θα κάνουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Απ’ εκεί και πέρα κρινόμαστε όλοι από τα αποτελέσματα, μπαίνουμε σε μια δύσκολη μετεγγραφική περίοδο, γιατί σε άλλες χώρες υπάρχουν ακόμη υποχρεώσεις, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας», πρόσθεσε και συνέχισε: «Δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα για το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, όλοι συμφώνησαν και θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα».

«Έχουμε την καλύτερη ακαδημία στην Κύπρο, έχουμε μεγάλα ταλέντα στην ομάδα και θα συνεχίσει η αξιοποίηση τους», είπε όσον αφορά στο πλάνο για ανάδειξη Κυπρίων παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ