aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ καλύτερος Χεφρέν Σουάρες

Ο καλύτερος Χεφρέν Σουάρες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρσελόνα είναι δίχως αμφιβολία το highlight της καριέρας του. Όπου κι αν έπαιξε μετά όλοι περιμένουν το κάτι παραπάνω από τον ίδιο. Έτσι και στην ΑΕΚ. Στο άκουσμα της απόκτησης του Χεφρέν Σουάρες όλοι περίμεναν να δουν τον παίκτη που θα έκανε τη διαφορά.

Στα πρώτα παιχνίδια, ο Βενεζουελανός δεν εντυπωσίασε και δεν ικανοποίησε στον βαθμό που ο κόσμος περίμενε. Προχθές, όμως, απέναντι στον Απόλλωνα έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από την ημέρα που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ.

Έπαιξε στη θέση του ο Ίγκορ Σίλβα ως δεξιός μέσος και τα πήγε περίφημα. Μάλιστα, από δική του εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ ο Τρισκόφσκι, ενώ από δική του σέντρα προήλθε και το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Δείγμα τού ότι ανεβαίνει στο φινάλε της σεζόν και αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρνει στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος αισιοδοξεί ότι στο πρόσωπο του Σουάρες θα βρει τον ιδανικό αναπληρωτή του κενού που άφησε ο τραυματισμός του Ίγκορ Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ