aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ «καυτός» Ιχεανάτσο έβγαλε νοκ-άουτ τη Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ο «καυτός» Ιχεανάτσο έβγαλε νοκ-άουτ τη Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ασταμάτητος Ιχεανάτσο, νίκη για τη Λέστερ και νοκ-άουτ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «αλεπούδες» επικράτησαν 3-1 των «κόκκινων διαβόλων» και τους άφησαν εκτός συνέχειας στο FA Cup, με τους γηπεδούχους να σφραγίζουν εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν το αφεντικό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια έφτασαν στην πρόκριση, με τον Νιγηριανό επιθετικό να είναι ο πολυτιμότερος του αγώνα. Όπως μαρτυράει και ο φωτεινός πίνακας στο «King Power Stadium». Αφού είχε δύο γκολ και μια ασίστ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σίτι εκμεταλλεύτηκε στο 24’ την τρικυμία στην άμυνα των φιλοξενούμενων, κυνήγησε τη φάση και αφού έκλεψε την μπάλα πλάσαρε τον βασικό σήμερα Χέντερσον.

Η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 38’, όταν ο Πογκμπά βρέθηκε αριστερά, έκανε το γύρισμα, ο Φαν Ντε Μπέεκ άφησε έξυπνα για τον Γκρίνγουντ που από την περιοχή δύσκολα συγχωρεί. Ο Ιχεανάτσο έγινε δημιουργός από εκτελεστής στο 52’ και σέρβιρε στον Τίλεμανς το 2-1.

Ωστόσο, ήθελε και πάλι να έχει τον τελευταίο λόγο και στο 78’ «κλείδωσε» τη νίκη της Λέστερ με κεφαλιά, σε φάουλ του Ολμπράιτον, σε μια φάση που τον έχασε εντελώς η αντίπαλη άμυνα. Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Λέστερ θα είναι η Σαουθάμπτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ