aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Καμπρέρα «καίει» ξανά την Ανόρθωση στο θέμα πληρωμών

Ο Καμπρέρα «καίει» ξανά την Ανόρθωση στο θέμα πληρωμών

Ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης Αϊράμ Καμπρέρα, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου την περίοδο (2016-17) παραχώρησε δηλώσεις πολωνική ιστοσελίδα (dziennikpolski24.pl). Ο 30χρονος σήμερα στράικερ, παρόλο που επρόκειτο για καλή ομάδα, ήλθε σε άσχημη περίοδο για την «Κυρία» κατά την οποία τίποτα δεν δούλεψε σωστά και σε 32 συμμετοχές πέτυχε μόνο έξι γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός φορ παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την παρουσία του στην Κορόνα Κίλτσε προτού έλθει στην Ανόρθωση και την φετινή μετεγγραφή του από την Εξτρεμαδούρα με τη μορφή δανεισμού στην Κρακόβια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διάστημα που έζησε και αγωνίστηκε στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα – Αμμόχωστος: Ισπανικό αφιέρωμα που συγκινεί

«Οι ομάδες είναι πολύ καλύτερα οργανωμένες. Δεν ξέρω αν οι ομάδες στην Πολωνία έχουν προβλήματα με τις πληρωμές εγκαίρως. Δεν είχα ποτέ προβλήματα αυτού του είδους στην Κορόνα Κίλτσε. Έχω ακούσει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με την ακρίβεια των πληρωμών στην Κρακόβια. Ωστόσο, η εμπειρία μου σε αυτό το θέμα στην Κύπρο δεν ήταν καλή», είπε και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Έριξε «βόμβα» ο Αϊράμ Καμπρέρα σχετικά με τις πληρωμές στην Ανόρθωση!

«Νομίζω ότι τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Στην πρώτη παρουσία μου εδώ, με εντυπωσίασαν πολλά πράγματα, όπως το οργανωτικό επίπεδο και τα σύγχρονα στάδια. Ήταν σαφές σε μένα ότι κάποια μέρα θα επανέλθω σε όλα αυτά. Και το λέω ειλικρινά. Συχνά συζητούσαμε γι’ αυτό με την αρραβωνιαστικιά μου. Προτιμούσε να επιστρέψει στην Κύπρο, γιατί υπήρχαν παραλίες και ήλιος (δεν αναφέρθηκε αν είχε πρόταση από κάποια ομάδα) και της είπα ότι προτιμώ την Πολωνία, γιατί θέλω να παίζω μπάλα και όχι για τουρισμό. Τελικά, έδειξε την κατανόηση και τελικά ήρθαμε στην Πολωνία και δεν πήγαμε στην Κύπρο. Ήξερε ότι εκεί θα νιώθω καλύτερα, γιατί τα παιχνίδια στην Πολωνία είναι πιο επαγγελματικά. Και εδώ μπορώ να δείξω καλύτερα το ποδοσφαιρικό μου ταλέντο».

Διαβάστε επίσης: «Κάρφωσε» τον Καμπρέρα ο Παντελή

Επίσης αναφέρθηκε και για το πέρασμα του Χουράδο της ΑΕΛ από την Πολωνία αναφέροντας πως απέκτησε πολλές εμπειρίες, ενώ μίλησε και για τους Καρλίτος (πρώην παίκτης του Άρη) και Ανγούλο (πρώην παίκτης ΕΝΠ) και το γεγονός πως αμφότεροι πέρυσι έγραψαν ιστορία σε Βίσλα και Γκόρνικ αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ