aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ιραόλα κερδίζει το στοίχημα

Ο Ιραόλα κερδίζει το στοίχημα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Νίκες όπως αυτήν απέναντι στην Ανόρθωση τις έχει πολύ μεγάλη ανάγκη η φετινή ΑΕΚ. Και αυτό διότι η ομάδα της Λάρνακας προερχόταν από τη δύσκολη και απαιτητική αναμέτρηση απέναντι στην Λουντογκόρετς για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έπρεπε να υπερβάλει εαυτό για να νικήσει. Μπορεί να μην έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, όμως πήρε την ουσία, που σε αυτό το σημείο είναι αυτό που μετρά.

Με την κούραση στα πόδια των ποδοσφαιριστών να είναι κάτι παραπάνω από φανερή, η ομάδα των κιτρινοπράσινων πήρε μία επαγγελματική νίκη που δείχνει και κάποια θετικά στοιχεία. Δείχνει ότι ως σύνολο, πλέον, αποκτά τη στόφα να παίρνει ντέρμπι ακόμη και όταν δεν είναι στα καλύτερά της, ακόμη και όταν έχει να διαχειριστεί την κούραση και ακόμη και όταν έχει και απουσίες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ιραόλα έκανε διάφορες εσωτερικές αλλαγές για να μπορέσει να κρατήσει τη νίκη και στο τέλος τα κατάφερε. Μία νίκη που διατηρεί την ΑΕΚ κοντά στις πρώτες θέσεις όπου έχει και δυο παιχνίδια λιγότερα, ενώ ταυτόχρονα στέλνει και τα δικά της μηνύματα ότι είναι εδώ, έχει την ποιότητα αλλά και τον χαρακτήρα για να καταφέρει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Απέναντι στην Ανόρθωση ο Ιραόλα εξέπληξε με την επιθετικότητα που παρέταξε την ομάδα του. Τρισκόφσκι, Τέτε, Γιάννου και Τολεμές αγωνίστηκαν στην ίδια ενδεκάδα και έκαναν καλή δουλειά. Τέτε και Τολεμές σκόραραν και αυτό λέει πολλά για δυο παίκτες που σίγουρα είναι σημαντικοί και απαραίτητοι ενόψει της συνέχειας. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι δείχνει να έχει βάθος, ενώ ο Ιραόλα ξέρει πολύ καλά το ρόστερ του, αλλά και τι έχει να του δώσει ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά.

Δεν διστάζει να κάνει κάποιες αλλαγές ή κινήσεις και είναι δεδομένο ότι η δική του συμβολή θα είναι τεράστια στη μετέπειτα πορεία της ΑΕΚ. Και αυτό γιατί ο τρόπος που θα διαχειριστεί το ρόστερ έχοντας συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο θα είναι καταλυτικός για την ομάδα της Λάρνακας και τους στόχους που θα κυνηγήσει. Για την ώρα ο Ιραόλα δείχνει να κερδίζει το στοίχημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ