aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ηλίας Χαραλάμπους θα ταξιδέψει στη Τσεχία

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θα ταξιδέψει στη Τσεχία

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τίποτε δεν πρόκειται να αφήσει στην τύχη ο Ιμανόλ Ιδιακέθ. Ο Ισπανός τεχνικός στο πρόσωπο του Ηλία Χαραλάμπους βρήκε τον συνεργάτη που θα του φέρει όλες τις πληροφορίες για τη δυναμικότητα της Βικτόρια Πίλζεν. Στα προηγούμενα παιχνίδια με τις Λίνκολν, Κορκ και Δυναμό Μινσκ η κατασκοπεία έπιασε τόπο. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε διαβασμένη και έφερε σε πέρας την αποστολή της. Κάθε φορά παρουσιαζόταν και καλύτερη όσον αφορά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά και την ομοιογένεια.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θα ταξιδέψει και πάλι στο εξωτερικό για να φέρει τις ωφέλιμες πληροφορίες στον προπονητή του, έτσι ώστε η ομάδα θα εμφανιστεί πανέτοιμη στο πρώτο παιχνίδι στη Τσεχία. Η Βικτόρια Πίλζεν είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την περσινή Σλόβαν Λίμπερετς που απέκλεισε την ομάδα της Λάρνακας. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να μπορέσει φέτος να ξεπεράσει το εμπόδιο της τσέχικης ομάδας.

Το Σάββατο, η Βικτόρια θα υποδεχθεί τη Σίγμα Όλομουτς  στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος. Οι δύο τους είναι οι μοναδικές που ξεκίνησαν με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες τη σεζόν. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στην πρεμιέρα κέρδισε με 4-0 την Ντούγκλα Πράγας και τη δεύτερη αγωνιστική επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Γιάμπλονετς.  Στην Ευρώπη είχε αποκλειστεί από τη Στεάουα εξασφαλίζοντας ισοπαλία 2-2 στο Βουκουρέστι  και χάνοντας στην έδρα της με 4-1. Γι’ αυτό «έπεσε»  στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Όλες οι πληροφορίες από Τσέχους ποδοσφαιριστές που τη γνωρίζουν αναφέρουν πως είναι μια ικανή ομάδα επιθετικά, αλλά με αρκετές αδυναμίες στο κέντρο άμυνας της. Όλα αυτά θα κληθεί να τα διαπιστώσει και ο Ηλίας Χαραλάμπους.  Επειδή δεν υπήρχε χρόνος για ξεκούραση λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεως της ομάδας ο Ιμανόλ Ιδιακέθ, αποφάσισε όπως παραχωρήσει μερικές ημέρες άδεια μέχρι το Σάββατο. Ο λόγος ήταν γιατί όσοι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού εντάχθηκαν αμέσως στην ομάδα και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Ο Ισπανός τεχνικός άδραξε την ευκαιρία στο μοναδικό κενό διάστημα που υπάρχει μέχρι τα πλέι οφ και φρόντισε να ξεκουραστούν έστω για λίγο οι ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ