aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ικάρντι έκανε του κεφαλιού του! (video)

Ο Ικάρντι έκανε του κεφαλιού του! (video)

Έβγαλε την Ίντερ από την δύσκολη θέση ο Ικάρντι. Ο αρχηγός των «νερατζούρι» σκόραρε με δύο κεφαλιές σε διάστημα εννιά λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα του λύγισε την Αταλάντα, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα και στο -2 από την πρωτοπόρο Νάπολι!

Η Ίντερ τα είχε βρει… σκούρα στο πρώτο μέρος κόντρα στην εξαιρετικά στημένη Αταλάντα. Το 3-5-2 του Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι λειτουργούσε άριστα, οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ματς και «καρδιοχτύπησαν» μόλις μία φορά στο πρώτο 45λεπτο όταν ο Ικάρντι έκανε κακό τελείωμα σε τετ-α-τετ και έδωσε την ευκαιρία στον Μπερίσα να κρατήσει το μηδέν.

Ωστόσο, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μπήκε στην επανάληψη αποφασισμένη να σκοράρει νωρίς και να κάνει πιο εύκολο το έργο της. Πράγμα που συνέβη. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καντρέβα στο 51′, ο Ικάρντι ξεμαρκαρίστηκε και με ωραία κεφαλιά άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη για τους γηπεδούχους, με τον αρχηγό της Ίντερ να χτυπάει ξανά λίγα λεπτά μετά με πανομοιότυπο τρόπο! Ήταν η σειρά του Ντ’Αμπρόζιο να… σερβίρει, με τον Αργεντινό φορ να σκοράρει με νέα κεφαλιά, να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους Μιλανέζους και να φτάνει παράλληλα τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το 2-0 ήταν σκορ ασφαλείας, οι γηπεδούχοι ήξεραν πως πολύ δύσκολα θα γύρναγε αυτό το παιχνίδι και τα πόδια τους είχαν πλέον… λυθεί! Δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε, να «καβαλήσουν» την Γιουβέντους και να μειώσουν εκ νέου τη διαφορά από την κορυφή και τη Νάπολι στους δύο βαθμούς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ