aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ιδιάκεθ ξέρει τον τρόπο να τον φρενάρει

Ο Ιδιάκεθ ξέρει τον τρόπο να τον φρενάρει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο της ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, η ΑΕΚ συναντήθηκε συνολικά πέντε φορές με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Βάσκος τεχνικός, όπως φαίνεται, έχει καταφέρει να βρει τον τρόπο να σταματά τους πρωταθλητές, μιας και δεν έχει γευτεί την ήττα σε παιχνίδι απέναντί τους. Συνολικά, η ομάδα του μετρά σε αυτό το διάστημα δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ έχει σκοράρει επτά τέρματα και δέχθηκε τέσσερα.

Στον α’ γύρο επικράτησε με 3-1 και στόχος της ΑΕΚ είναι να πετύχει άλλη μία νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή στο ΓΣΠ. Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Ιδιάκεθ έχει καταφέρει να βρει τον τρόπο να διαχειρίζεται εξαιρετικά τα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα.

Μόνο που αυτή τη φορά ανησυχεί για δυο βασικούς του ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Τρισκόφσκι και Ακοράν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και θα διαφανεί στις επόμενες ημέρες αν θα προλάβουν. Για τον Τρισκόφσκι τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο αισιόδοξα, ενώ για τον Ακοράν θα περιμένει ο Ιδιάκεθ μέχρι την τελευταία στιγμή μιας και είναι παίκτης-βαρόμετρο και εξαιρετικά… χρήσιμο εργαλείο.

Χθες η τεχνική ηγεσία έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις και την προετοιμασία για το ντέρμπι. Σήμερα ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και ο Ιδιάκεθ δεν αποκλείεται να βρεθεί στο ΓΣΠ για να δει από κοντά την ομάδα της Λευκωσίας ξανά.

Όσον αφορά στα εισιτήρια του ντέρμπι, ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει. Αυτό αναμένεται να γίνει αύριο με τους φίλους της ΑΕΚ να πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για να κλείσουν θέση στο ΓΣΠ και να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ