aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Γραμμόζης τελείωσε τον Μουστάφι»

«Ο Γραμμόζης τελείωσε τον Μουστάφι»

Ο Δημήτρης Γραμμόζης αποφάσισε σύμφωνα με την BILD να θέσει εκτός ομάδας τον Σκόντραν Μουστάφι, ο οποίος έχει απογοητεύσει στις τελευταίες του εμφανίσεις.

Δεν θα φορέσει τη φανέλα της Σάλκε στα εναπομείναντα ματς της σεζόν για την Bundesliga ο Σκόντραν Μουστάφι σύμφωνα με την BILD. Ο Δημήτρης Γραμμόζης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της κορυφαίας γερμανικής εφημερίδας, αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο 42χρονος Έλληνας ομογενής προπονητής των «βασιλικών μπλε» είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τις επιδόσεις του Μουστάφι, τον οποίον η Σάλκε απέκτησε τον Ιανουάριο όταν έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο και όπως όλα δείχνουν ο Μουστάφι – ο οποίος για τελευταία φορά φόρεσε τη φανέλα της Σάλκε την 20ή Μαρτίου στην εντός έδρας ήττα από την Γκλάντμπαχ – θα ψάξει εκτός Γκελζενκίρχεν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Σάλκε είναι ουραγός της Bundesliga και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ