aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Γουόκερ έρχεται ο Νολίτο φεύγει…

Ο Γουόκερ έρχεται ο Νολίτο φεύγει…

Ο Ντάνι Γουόκερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Σίτι είναι κοντά σε συμφωνία με την Τότεναμ στα 45 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς δεξιού μπακ, μετά την αποτυχία να αποκτήσει τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να ενισχύσει τα άκρα της άμυνας του και θεωρεί πως ο Γουόκερ, ο οποίος φέτος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι ιδανική περίπτωση.

Το δρόμο της επιστροφής στην Ισπανία για τη Σεβίλη έχει πάρει ο Ισπανός ακραίος διεθνής επιθετικός, Μανουέλ Νολίτο, ο οποίος έγινε γνωστό ότι αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι. «Ο Νολίτο πρόκειται να υπογράψει στη Σεβίλη», έγραψε η εφημερίδα «Marca» στην ιστοσελίδα της, ενώ αναφορές στην επιστροφή του κάνουν και άλλα ισπανικά ΜΜΕ που ανεβάζουν το κόστος της μεταγραφής του στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 30χρονος Νολίτο προορίζεται για αντικαταστάτης του συμπατριώτη του, Βιτόλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού πρώτα αγωνιστεί στη Λας Πάλμας για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Νολίτο στη Σεβίλη θα έχει προπονητή τον Εδουάρδο Μπερίτσο, με τον οποίο συνεργάστηκε και στο διάστημα που αγωνιζόταν στη Θέλτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ