aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ γνωστός Απόλλων του Σωφρόνη…

Ο γνωστός Απόλλων του Σωφρόνη…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του Απόλλωνα σημαδεύτηκε με την επάνοδο στις νίκες. Η διάθεση στις κινήσεις των κυανόλευκων ποδοσφαιριστών ήταν εμφανής και αυτό που έκανε αίσθηση ήταν το διαρκές τρέξιμο από όλους, σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Ο Απόλλων, συνάντησε δυσκολίες απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-1, να κάνει εφτά τους βαθμούς του και να ατενίζει με ηρεμία και αισιοδοξία το μέλλον του στο πρωτάθλημα. Ο Γιαννιώτας πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (14΄και 46’), για να μειώσει ο Αγιτέ στο 50’, με τον Σελάγια να πετυχαίνει το τελικό 3-1 στο 73’. Στην ενδεκάδα του Απόλλωνα επανήλθαν οι Σατσέτι, Παπουλής, Σελάγια, Αγκίρε και Ρομπέρζ, οι οποίοι έδωσαν άλλο χρώμα στη δραστηριότητα της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή.

Το γρήγορο γκολ του Γιαννιώτα στο 14’ βοήθησε ψυχολογικά του κυανόλευκους, που με την εμφάνισή τους έδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν την κρίση που πέρασαν το τελευταίο διάστημα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα ξανάδωσε αυτό που είχε χάσει το τελευταίο διάστημα ο Απόλλων, τη φρεσκάδα και το πάθος. Οι μέσοι ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και οι επιθετικοί βάζοντας πίεση στην άμυνα του Ολυμπιακού, βρήκαν ευκαιρίες για να φθάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ.

Στο 32’ ο Γκακπέ στην τελευταία του επαφή με την μπάλα (αποχώρησε τραυματίας στο 34’) σημάδεψε τα δοκάρια. Από την άλλη και ο Ολυμπιακός σε δύο αντεπιθέσεις με τον Ζαχαρίου και τον Μπιλάλ απείλησε την εστία του Μολ, ενώ ζήτησε πέναλτι στο 41’ όταν το χέρι του Σελάγια σταμάτησε την πορεία της μπάλας σε σουτ του Ζαχαρίου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιαννιώτας αύξησε τον δείκτη του σκορ, όμως ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Αγιτέ στο 50’.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους και το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά καθώς η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες. Ο Απόλλων ήταν πιο προσεκτικός στην άμυνα, αλλά πάντα απειλητικός στις ενέργειές του να φθάσει σε ένα τρίτο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι. Τα κατάφερε στο 73’ όταν ο Σελάγια με ωραίο σουτ νίκησε τον Μπάιζα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των φίλων του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ