aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Γκριεζμάν περνάει την χειρότερη του περίοδο στην Μπαρτσελόνα

Ο Γκριεζμάν περνάει την χειρότερη του περίοδο στην Μπαρτσελόνα

Εχει ακούσει πολλά όλο αυτό το διάστημα, που βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα. Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν έχει καταφέρει ακόμα να πιάσει την απόδοση που ο ίδιος θα ήθελε κι αυτό ίσως τον έχει επηρεάσει και στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις ο Γάλλος επιθετικός, δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Δεν έχει σκοράρει αλλά ούτε έχει «σερβίρει» κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα αυτή να είναι η χειρότερη του περίοδος τα τελευταία έξι χρόνια. Τη φετινή σεζόν, σε 41 συμμετοχές, έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, μόνο 14 φορές ενώ μετράει μόλις 4 ασίστ.

Το τελευταίο τέρμα του Γκριεζμάν, χρονολογείται στις 25 Φεβρουαρίου εναντίον της Νάπολι, για το Champions League ενώ η τελευταία του ασίστ, ήταν στο ματς με την Μαγιόρκα στις 7 Δεκεμβρίου. Ένα αρνητικό σερί το οποίο ο 28χρονος επιθετικός θέλει να σταματήσει το συντομότερο δυνατόν, αρχής γενομένης το Σάββατο (27/06, 18:00) με την Θέλτα, ώστε να βοηθήσει και πάλι την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ