aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Γκουαρντιόλα για την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα για την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να διαχειριστεί τις ελπίδες της να τερματίσει ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της έδρας της Premier League, εξασφαλίζοντας θέση στο επόμενο Champions League, δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την ισοπαλία (2-2) με την Μίντλεσμπρο.

Η Σίτι είναι στην τέταρτη θέση, έχοντας ίδιους βαθμούς (από 66) με την τρίτη Λίβερπουλ και είναιένα βήμα μπροστά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (65 βαθμοί), η οποία επίσης παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στη Σουόνσι. Η Μάντσεστερ Σίτι, έχασε μόνο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο σπίτι της αυτή τη σεζόν και παίζει τρία από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της στο Etihad.

«Η θέσης μας εξαρτάται από το σπίτι μας, το Etihad , όπου έχουμε τρία παιχνίδια», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Έχουμε σκληρά παιχνίδια. Όλοι έχουν σκληρά παιχνίδια γι ‘αυτό πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί το Σάββατο την Κρίσταλ Πάλας, η οποία νίκησε τρεις από τις κορυφαίες έξι του πρωταθλήματος τον Απρίλιο, πριν τις επισκέψεις της Λέστερ και της Γουέστ Μπρόμιτς, ενώ ολοκληρώνει την διαδρομή της στην έδρα της Γουότφορντ στις 21 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ