aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Γκερέιρο τη στέλνει στ' αστέρια! (video)

Ο Γκερέιρο τη στέλνει στ’ αστέρια! (video)

Η Γκλάντμπαχ στρίμωξε για τα καλά την Ντόρτμουντ στα «σχοινιά», όμως ένα γκολ με κεφαλιά του Γκερεϊρό στο 87′ της έδωσε τη νίκη (2-3) και την ανέβασε εκ νέου στην 3η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Eπρεπε- ήταν επιβεβλημένο- ν’ αντιδράσει: μετά τον «εκκωφαντικό» αποκλεισμό από τη Μονακό στα προημιτελικά του Champions League και με την Χόφενχαϊμ να δείχνει έτοιμη να της αρπάξει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν, η Ντόρτμουντ έπρεπε να μπει επειγόντως στον ίσιο δρόμο.

Το εκτός έδρας ματς με την Γκλάντμπαχ έμοιαζε με την τέλεια ευκαιρία και η αρχή ήταν ονειρώδης: μόλις στο 10′ ο Ρόις από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ, όμως ο Στιντλ στο 43΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Το αυτογκόλ του Σμέλτζερ στο 48΄ έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα, όμως ο συνήθης ύποπτος Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 2-2 στο 59΄ και τρία λεπτά πριν από το τέλος ο Γκερέιρο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3, «λυτρώνοντας» την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Έστω και μετά αγωνιστικών κόπων και ποδοσφαιρικών βασάνων, λοιπόν, η Ντόρτμουντ κατέλαβε εκ νέου την 3η θέση κι ευελπιστεί πως θα κλείσει με θετικό τρόπο τη χρονιά. Η απευθείας πρόκριση στο CL θα μοιάζει με βάλσαμο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ