aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Γκαζαριάν προβάρει τα γαλαζοκίτρινα

Ο Γκαζαριάν προβάρει τα γαλαζοκίτρινα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Άσπρος καπνός» στην προσπάθεια ενίσχυσης της ΑΕΛ, ένα μήνα και κάτι από την ανακοίνωση του μοναδικού προς το παρόν αποκτήματός της, Ιβάν Κάρλος. Ο Γκέβοργκ Γκαζαριάν έκανε αποδεκτή την πρόταση που δέχτηκε και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στους κυπελλούχους Κύπρου.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο πέσιμο των υπογραφών, καθώς ο παίκτης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την προσφορά που του έγινε. Με αυτά τα δεδομένα θα διευθετηθεί η κάθοδός του στην Κύπρο για την οριστικοποίηση της μετεγγραφής.

Ο Αρμένιος διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και ως επιτελικός. Είναι 31 ετών και στη λήξασα αγωνιστική περίοδο είχε 19 συμμετοχές και τρία γκολ με την Τσάβες στην πορτογαλική Α’ Κατηγορία. Προηγουμένως, αγωνίστηκε σε Πιούνικ, Μέταλουργκ, Σαχτιόρ Καραγκαντί, Ολυμπιακό Πειραιώς, Κέρκυρα και Μαρίτιμο.

Το «ναι» του Γκαζαριάν αποτελεί θετική εξέλιξη ασφαλώς και μάλιστα μερικές ώρες μετά την προψεσινή επιμονή του Ανδρέα Σοφοκλέους για αποχώρηση από την προεδρία. Τo επανέλαβε λοιπόν πως μετά τη γενική συνέλευση της 11ης Ιουλίου θα αποχωρήσει και θα πρέπει να παραλάβει άλλος ή άλλοι τη σκυτάλη. Υπάρχει και το ενδεχόμενο η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας να επιστρέψει από την εταιρεία στο σωματείο.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι ποια θα είναι η επόμενη ημέρα και ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν να επωμιστούν το βάρος ενός σωματείου με το εκτόπισμα της ΑΕΛ. Μόλις και μετά βίας στον προψεσινή συγκέντρωση των επιφανών φίλων του συλλόγου της Λεμεσού παραβρέθηκαν καμιά τριανταριά άτομα, δείγμα της διστακτικότητας που παρατηρείται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ