aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Γιούστε τα κάνει όλα και συμφέρει

Ο Γιούστε τα κάνει όλα και συμφέρει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σπουδαία υπόθεση για μια ομάδα να έχει αμυντικούς που να σκοράρουν. Ο Έκτορ Γιούστε έδειξε τις ικανότητές του σε δύο φάσεις. Από ισάριθμα κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζοάο Πέδρο, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, πρώτα με το κεφάλι και μετά με πλασέ, πέτυχε τα δύο από τα πέντε γκολ της ομάδας του.

Ο Γιούστε πέτυχε για δεύτερη φορά δύο γκολ σε έναν αγώνα με τη φανέλα του Απόλλωνα. Το είχε κάνει ξανά στη ρεβάνς με τη Στούμπρας (2-0). Δεν είναι δα και λίγο για έναν αμυντικό να προωθείται και να μη χάνει την ευκαιρία να σκοράρει.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Γιούστε είναι ικανός αμυντικός και μετά από μια γεμάτη σεζόν παρουσιάζεται με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τον εμπιστεύονται οι συμπαίκτες του, είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και μαζί με τον Ρομπέρζ κάνουν πολλή δουλειά. Και φέτος, όπως έδειξε και στα ματς της  Ευρώπης, θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο.

Το γεγονός ότι μπορεί και να σκοράρει τον καθιστά αναντικατάστατο και ισχυρό εργαλείο. Είναι και πολύ καλός χαρακτήρας. Μπορεί στον Απόλλωνα να ήλθε άγνωστος, χωρίς να κουβαλά τίτλους με τις προηγούμενες ομάδες του, όμως στην ομάδα περνά θαυμάσια και έχει να λέει για τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ