aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Γιώργος Νικόλαου είναι από τους κορυφαίους διαιτητές»

«Ο Γιώργος Νικόλαου είναι από τους κορυφαίους διαιτητές»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο «Active» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για την ισοπαλία 1-1 με την Αταλάντα, και τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΚ.

Αρχικά σχολίασε το αποτέλεσμα με την Αταλάντα: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, είχαμε βαθμολογικό κέρδος, όπως επίσης και οικονομικό κέρδος, ενώ μέσω τέτοιων παιχνιδιών χτίζεις ευρωπαϊκή νοοτροπία. Το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί, κλείσαμε στα καρέ τους Ιταλούς και δικαιωθήκαμε στο τέλος».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα στον αγώνα με την ΑΕΚ είπε: «Είναι εκτός ο Πιτσιάν και ο Μαρτίνες που είναι ανέτοιμος. Ο Σαντάνα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή της ομάδας».

Επίσης σχολίασε τον ορισμό του Γιώργου Νικολάου στον αγώνα του Απόλλωνα με την ΑΕΚ: «Ο Γιώργος Νικόλαου είναι από τους κορυφαίους διαιτητές στην Κύπρο, δεν είναι τυχαίο ότι ορίζεται στα ντέρμπι και δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να έχει παράπονα από αυτόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ