aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Γιαννούλης, ο Καμπρέρα και ο Κολούνγκα

Ο Γιαννούλης, ο Καμπρέρα και ο Κολούνγκα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έπαιξε μόλις 16 περίπου λεπτά. Μπήκε στο γήπεδο στο 78ο λεπτό κι όμως πρόλαβε να δείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής που αξίζει καλύτερης μεταχείρισης από τον Ρόνι Λέβι. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος όσο έπαιξε, τον είδαμε να κινείται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, έχοντας πολύ καλά τρεξίματα, διάθεση και διεισδυτικότητα.

Αποτελεί ερωτηματικό, λοιπόν, ο λόγος που ο Λέβι δεν του έδωσε περισσότερες ευκαιρίες προηγουμένως. Θετική ήταν και η παρουσία του Αϊράμ Καμπρέρα. Μπορεί να μην σκόραρε ο Ισπανός, όμως, έκανε μπόλικη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Είχε καλό κράτημα της μπάλας, μοίρασε μπαλιές, έδωσε πολλές μάχες κυρίως με τον Γιώργο Πελαγία και άνοιξε διαδρόμους. Αν πετύχαινε και ένα γκολ θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα του.

Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ η Ανόρθωση θα έχει ξανά τον Νικόλας Μίτροβιτς στη διάθεση της, ενώ εκτός παραμένει ο τιμωρημένος Γιαν Κόπριβετς. Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Αντριάν Κολούνγκα ο οποίος πήρε χαρτί από την ομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις όταν αποθεραπευτεί πλήρως. Ο Ισπανός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα τον δούμε ξανά στις προπονήσεις όταν ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα που ταλαιπωρεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ