aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Γιακουμάκης παραμένει τρίτος σκόρερ σε όλη την Ευρώπη

Ο Γιακουμάκης παραμένει τρίτος σκόρερ σε όλη την Ευρώπη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν αγωνίσθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω τραυματισμού, αλλά ίσως παίξει απόψε (9/3) στην εξ΄ αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση με την Σπάρτα Ρότερνταμ. Ετσι, ο Ελληνας διεθνής επιθετικός της Φένλο, έμεινε στα 23 τέρματα σε ισάριθμες συμμετοχές στην εφετινή Eredivisie, κρατώντας πάντα την τρίτη θέση στον πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ, ανάμεσα στα κορυφαία 12 πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα, παραμένει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς ο Γερμανός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, έχει σκοράρει 31 φορές σε 23 αναμετρήσεις, ενώ ακολουθεί ο Νιγηριανός στράικερ της Γκενκ, Πολ Ονουάτσου με 25 τέρματα σε 29 αγώνες.

Τα κορυφαία 12 πρωταθλήματα στην κατάταξη της UEFA είναι αυτά της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, του Βελγίου, της Ουκρανίας, της Ολλανδίας, της Τουρκίας και της Αυστρίας. Και απ’ αυτά θα προκύψει ο καλύτερος γκολτζής της χρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ