aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Γιάκολις, οι €350.000 και οι προτάσεις δανεισμού

O Γιάκολις, οι €350.000 και οι προτάσεις δανεισμού

Το… σήριαλ με τον Αντόνιο Γιάκολις στην Στεάου Βουκουρεστίου συνεχίζεται. Προ ημερών ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης των Ρουμάνων, Τζίτζι Μπεκάλι είχε δηλώσει ότι θα έδινε και χρήματα ώστε η ομάδα του να «ξεφορτωθεί» τον Κροάτη εξτρέμ. Μάλιστα είχε γραφτεί από τα Μέσα Ενημέρωσης της Ρουμανίας πως για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα επέδειξαν ενδιαφέρον τρεις κυπριακές ομάδες.

Οι Ρουμάνοι τα γυρίζουν λίγο πριν την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου και νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας gsp.ro κάνει λόγο για απόφαση του ισχυρού άνδρα της Στεάουα, ο οποίος τονίζει ότι πρόθεση του είναι να πουλήσει τον Γιάκολις με ελευθέρα μετεγγραφή έναντι του ποσού των 350.000 ευρώ.

«Με τον Γιάκολις πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Έχουμε αρκετές προτάσεις για δανεισμό του, αλλά δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο ακόμα. Η Στεάουα θέλει να τον πουλήσει, όμως δεν έχουμε πρόταση αγοράς του στο τραπέζι», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας ProSport που έχει τα δικαιώματα του Γιάκολις, αποκαλύπτοντας πως οι πλείστες προτάσεις για δανεισμό που δέχθηκε το γραφείο του για τον Κροάτη προέρχονται από την Πολωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ