aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Φώτης είναι σημαντική μονάδα, τον περιμένουμε»

«Ο Φώτης είναι σημαντική μονάδα, τον περιμένουμε»

Δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος επιστροφής του Φώτη Παπουλή, όμως οι ενδείξεις δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως ο Ελλαδίτης επιθετικός δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο ίδιος νιώθει πολύ καλά και είναι αισιόδοξος.

«Δεν θέλουμε να του βάλουμε καμιά πίεση. Είναι σε καλό δρόμο και πιθανό μέχρι το τέλος Αυγούστου να είναι πίσω. Είναι σημαντική μονάδα ο Φώτης, είναι ο αρχηγός της ομάδας και τον περιμένουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πόνοι υποχώρησαν», δήλωσε στο «Goal», όταν ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε καλό δρόμο είναι και οι περιπτώσεις των Αγγελή και Μακρίδη. Ο Σαρδινέρο αντιμετώπισε ένα μυϊκό πρόβλημα την παραμονή του πρώτου αγώνα με τη Ζάρια και δεν το έχει ακόμα ξεπεράσει όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη Μολδαβία. Ο Ισπανός επιθετικός νιώθει ακόμη ενοχλήσεις, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και λογικά θα υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις με τη Σιρόκι ή την Αμπερτίν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ