aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Φιντέλις, ο Μιτρέα, ο Αβραάμ και οι άλλοι

Ο Φιντέλις, ο Μιτρέα, ο Αβραάμ και οι άλλοι

Η άμυνα και η μεσαία γραμμή είχαν καλή παρουσία, με τον νεαρό Φιντέλις να κλέβει τις εντυπώσεις και να παρουσιάζει στοιχεία τα οποία τον καθιστούν σαν μια σπουδαία μετεγγραφή. «Έδεσε» με τον Σοάρες, ενώ ο Μπαλταζάρ θα υπολογίζει και στους Νικολάου, Σίλβα. Εξαιρετικός ήταν και προψές ο Μιτρέα, όπως και ο Αβραάμ που κέρδισε ήδη την εμπιστοσύνη των φίλων της ομάδας του.

Tα σπουδαία πάντως έπονται στην ΑΕΛ και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Οι γαλαζοκίτρινοι από Δευτέρας θα μπουν στην ευθεία της προετοιμασίας για τις μάχες της νέας σεζόν. Στις 19 Αυγούστου η ΑΕΛ σαν γηπεδούχος θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Θα πάει μετά στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, θα επιστρέψει στο Τσίρειο για να τα πει με τη Δόξα και μετά θα βγει εκτός Λεμεσού για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Με το «καλημέρα», οι γαλαζοκίτρινοι θα δώσουν εκτός έδρας τα δύο πρώτα ντέρμπι, γι’ αυτό καλούνται να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη. Η ΑΕΛ ξεκίνησε νωρίς την προετοιμασία λόγω των υποχρεώσεων στην Ευρώπη, όμως μετά τον αποκλεισμό θα έχει την ευκαιρία ο  προπονητής της να δουλέψει με όλους για να βελτιωθεί η ομάδα του σε τομείς που έδειξε αδυναμίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ