aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Φίγκο αποκάλυψε γιατί έφυγε από την «Μπάρσα»!

Ο Φίγκο αποκάλυψε γιατί έφυγε από την «Μπάρσα»!

Το καλοκαίρι του 2000 όλη η Ισπανία ασχολείτο με ένα πράγμα: την απόφαση του Λουίς Φίγκο όχι μόνο να φύγει από την Μπαρτσελόνα αλλά να μετακομίσει στην Μαδρίτη και την μισητή Ρεάλ. Η λέξη «προδότης» θα μπορούσε να ήταν και… κομπλιμέντο μπροστά σε αυτά που άκουσε ο πρώην ποδοσφαιριστής στην πρώτη του εμφάνιση στο Καμπ Νου με την λευκή φανέλα.

«Η αποχώρησή μου από την Μπαρτσελόνα ήταν βαρύ φορτίο, είχα μεγάλη πίεση. Υπάρχουν στιγμές που αμφισβητείς την απόφασή σου και σκέφτεσαι αν θα το κάνεις ή όχι, μέχρι να κάνεις το επόμενο βήμα όπου δεν υπάρχει επιστροφή», δήλωσε στο επίσημο σάιτ της La Liga.

Το κόστος της μεταγραφής είχε φτάσει το -τότε απίστευτο ρεκόρ- ποσό των 58,5 εκατ. ευρώ, όμως σύμφωνα με τον Πορτογάλο, τα λεφτά δεν ήταν το θέμα: «Δεν είχε να κάνει με το αθλητικό ή το οικονομικό μέρος. Στο τέλος, όπως συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα, αν δεν νιώθεις 100% αναγνώριση της προσφοράς σου, και δεν εννοώ από τον κόσμο αλλά από τους ανθρώπους του συλλόγου, και έχεις άλλες προσφορές, σκέφτεσαι την αλλαγή. Και αυτό συνέβη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ