aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ φετινός... πόλεμος και η οικογένεια της ΑΕΛ

Ο φετινός… πόλεμος και η οικογένεια της ΑΕΛ

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χάρης Κυριάκου, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ένα παιχνίδι τελειώνει στο 90’ και η ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της, δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε να δεχθούμε αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Η 4η συνεχόμενη νίκη σημαίνει πολλά, σημαίνει και τίποτα. Νομίζω ότι πάντα κάναμε ευκαιρίες απλά δεν τις μετουσιώναμε σε γκολ και αυτό ήταν το πρόβλημα. Πολύ σημαντικό που πολλοί ποδοσφαιριστές σκοράρουν, ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Τι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό στους γαλαζοκίτρινους: «Σιγά σιγά γινόμαστε ακόμα περισσότερο ομάδα, στην αρχή ήταν δύσκολο να υπάρχει ομοιογένεια με τόσους νέους ποδοσφαιριστές, και πλέον μάθαμε το παιχνίδι του κάθε παίχτη».

Για τα παράπονα του Μπαλταζάρ μετά το παιχνίδι (πατήστε εδώ): «Πάντα το ζητούμενο είναι οι 3 βαθμοί, τώρα το πώς θα έρθει δεν έχει σημασία κατ’ εμένα. Αν ο προπονητής έχει παράπονα θα τα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Ο προπονητής είναι ο κατάλληλος να κρίνει ο οποίος τα βλέπει απ’ έξω και τα βλέπει πιο καθαρά».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Στην ΑΕΛ το κλίμα είναι ιδανικό, υπάρχει η πίεση της μεγάλης ομάδα αλλά αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Είμαστε όλοι μαζί, οικογένεια και όποιος παίξει είναι το ίδιο. Τώρα που είναι μόνο νίκες, όλα είναι καλά αλλά αυτό πρέπει να διατηρηθεί μέχρι το τέλος».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ΑΕΛ: «Στόχος της ΑΕΛ είναι η νίκη και αυτό δεν ξέρω που θα μας βγάλει. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστό. Το πρωτάθλημα είναι ένας πόλεμος, και όχι μια μάχη. Κάθε παιχνίδι είναι μια μάχη, και θα δούμε ποιες θα κερδίσουμε στο τέλος».

Για τον κόσμο: «Νομίζω είναι καιρός να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια, μια δυνατή ΑΕΛ χρειάζεται τον κόσμο της και μας δίνει επιπλέον ώθηση».

Για την προσωπική του απόδοση και την Εθνική μας ομάδα: «Αυτό το ερώτημα το έχω απαντήσει, ο κάθε προπονητής είναι αρμόδιος. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι όποτε αγωνιστώ θα δίνω τα πάντα για να καταφέρει η ομάδα τους στόχους της. Πότε και που αγωνιστώ  δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Δουλεύω καθημερινά. Η κλήση θα είναι η επιβράβευση του, και η γνώμη του προπονητή είναι που μετρά. Όποτε με χρειαστεί η Εθνική θα είμαι εκεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και η κάθε πρόβλεψη. Κάθε αγωνιστική έχουμε παράξενα αποτελέσματα, η ομάδες της 6αδας θα παλέψουν. Είναι αμφίρροπο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ