aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Φαν Μπόμελ θέλει τον Ριμπερί στον... δρόμο του Απόλλωνα

Ο Φαν Μπόμελ θέλει τον Ριμπερί στον… δρόμο του Απόλλωνα

Την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί φέρεται να ζήτησε ο Μαρκ Φαν Μπόμελ, με την Αϊντχόφεν να είναι πιθανό να «πυροδοτήσει» μια μεγάλη «βόμβα» στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα ξεκίνησε με ισοπαλία στο πρωτάθλημά της και ψάχνει έναν παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης, θέλοντας να αποκτήσει το Γάλλο εξτρέμ σύμφωνα με τη «Sportbild». Ο προπονητής της PSV γνωρίζει πολύ καλά τον Ριμπερί από την εποχή, όπου αγωνίζονταν μαζί στην Μπάγερν Μονάχου, από την οποία πρόσφατα αποχώρησε ο τελευταίος.

Ο Φαν Μπόμελ ήθελε στην Αϊντχόφεν και τον Άριεν Ρόμπεν, αλλά ο τελευταίος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αποφασίζοντας να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Με τον Ριμπερί, όμως, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία, μιας και ακόμη δεν έχει βρει ομάδα και μια τέτοια κίνηση θα άλλαζε τα δεδομένα στην κούρσα του τίτλου στην Eredivisie.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αϊντχόφεν είναι υποψήφια αντίπαλος του Απόλλωνα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αφού στα πρώτα αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου, οι γαλάζιοι πέρασαν από την Αυστρία κερδίζοντας 2-1 την Αούστρια, ενώ η ολλανδική ομάδα κέρδισε 1-0 εκτός έδρας τη Χάουγκεσουντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ