aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Φάμπρεγκας πήρε θέση για το μέλλον του

Ο Φάμπρεγκας πήρε θέση για το μέλλον του

Η χρονιά δεν έχει αρχίσει ιδανικά για τον Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος, όπως φαίνεται δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε. Ο άσος της Τσέλσι έχει παρακολουθήσει τα 2 απ’ τα 3 παιχνίδια των «μπλε» στην Premier League απ’ τον πάγκο, έχοντας αγωνιστεί μόλις 12 λεπτά απέναντι στη Γουότφορντ.

Ήδη, τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρηση του Ισπανού μέσου απ’ το ρόστερ των Λονδρέζων. Μάλιστα, αποκάλυψαν και κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αντόνιο Κοντέ με τους ιθύνοντες την ομάδα, στην οποία και τους διεμήνυσε πως ο Φάμπρεγκας είναι πολύ «soft» για την αγωνιστική φιλοσοφία του.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρώην άσος της Άρσεναλ και της Μπαρσελόνα, με ανάρτησή του στο twitter, διέψευσε τις φήμες, τονίζοντας πως είναι πλήρως αφοσιωμένος στους «μπλε» και έχει την απόλυτη στήριξη του 47χρονου τεχνικού.

«Αντίθετα με όσα γράφονται, έχω καλή σχέση με τον προπονητή μου και ΠΟΤΕ δεν μου είπε πως είμαι ελεύθερος να φύγω. Μου είπε πως με υπολογίζει και τον υπολογίζω κι εγώ. Θα συνεχίσω να μάχομαι για τον σύλλογο μέχρι τέλους και όποτε καλούμαι να παίξω θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στην Τσέλσι και ο μόνος μου στόχος είναι να τη βοηθήσω να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια», ήταν το σχόλιο του Ισπανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ