aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ εξονυχιστικός έλεγχος έκανε την Μπορούσια να ξαναζήσει τον εφιάλτη

Ο εξονυχιστικός έλεγχος έκανε την Μπορούσια να ξαναζήσει τον εφιάλτη

Οι εικόνες και οι ήχοι από την βομβιστική επίθεση στην οποία έπεσε θύμα πριν από μια εβδομάδα η Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι ακόμα έντονες. Και το σκηνικό που αναγκάστηκε να ζήσει χθες η αποστολή των Γερμανών κατά την πορεία της προς το “Louis II”, δεν βοήθησε καθόλου.

Η αναμέτρηση της Μονακό με τους Βεστφαλούς ξεκίνησε με καθυστέρηση εξαιτίας των παρατεταμένων ελέγχων της αστυνομίας, όμως, όπως αποκάλυψε ο Τόμας Τούχελ, η αποστολή των φιλοξενούμενων έμεινε εγκλωβισμένη για περίπου 15 λεπτά στο πούλμαν χωρίς ενημέρωση: «Δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Ρωτήσαμε τους αστυνομικούς και μας είπαν ότι γίνεται για λόγους ασφαλείας. Όλο αυτό μας απέτρεψε από το να σκεφτούμε το ποδόσφαιρο. Είχα την αίσθηση ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και γεμάτοι χαρά για τον αγώνα. Όμως όλο αυτό μας επανέφερε άβολες μνήμες».

Ο προπονητής της Μπορούσια προσπάθησε να μεταφέρει το κλίμα «παγωμάρας» που επικρατούσε όση ώρα παίκτες και προπονητικό τιμ έμεναν στο πούλμαν: «Μπορείτε να φανταστείτε πως οκτώ μέρες μετά την επίθεση, αυτό είναι το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί . Μας ήρθαν αναμνήσεις και από εκεί και ύστερα δεν ήταν δυνατό να σκεφτούμε το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ