aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Εστέβαν Σατσέτι είναι εδώ και δεν κρατιέται!

Ο Εστέβαν Σατσέτι είναι εδώ και δεν κρατιέται!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Εστέβαν Σατσέτι (φωτό) επέστρεψε. Ήταν στον πάγκο, μάλιστα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής προχθές απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή θα τον έριχνε στον αγώνα στη θέση του Μπρου προς το τέλος.

Άλλαξαν όμως τα σχέδια του, καθώς ο Μάγκλιτσα ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να αγωνιστεί αλλαγή ο Καραγιόλ. Την ερχόμενη Κυριακή, όμως, απέναντι στην Ομόνοια είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί από την αρχή ο Αργεντινός μέσος, ενώ και ο Περέιρα θα είναι πιθανόν στην αποστολή.

Η τεχνική ηγεσία περιμένει επίσης και το ανέβασμα του Καραγιόλ, ο οποίος αγωνίστηκε για λίγο προψές, καθώς και την επιστροφή του Γιούστε για να γεμίσει η φαρέτρα και με όλους διαθέσιμους να συνεχίσει την αντεπίθεσή της η ομάδα, στοχεύοντας στο ψαλίδισμα της διαφοράς και την αναρρίχηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Περιμένοντες τη βοήθεια

Όλες οι επιστροφές θα είναι σημαντικές, γιατί θα αυξήσουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της δύσκολης συνεχείας, όπου θα χρειαστεί να βοηθήσουν όλοι. Όμως  το σημαντικό είναι οι μετεγγραφές που θα γίνουν να μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, αλλά και να φρεσκάρουν την ομάδα στην προσπάθεια να πιάσει κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ