aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ερέρα φεύγει επίσημα από τη Γιουνάιτεντ… (video)

Ο Ερέρα φεύγει επίσημα από τη Γιουνάιτεντ… (video)

Την αποχώρηση του Άντερ Ερέρα από το δυναμικό της ανακοίνωσε η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο και έτσι ο Ισπανός μέσος θα είναι σε λίγες ημέρες ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον διεθνή μέσο έπειτα από 5 χρόνια μέσω ενός βίντεο, στο οποίο ο ίδιος αποχαιρετά την ομάδα και τον κόσμο της.

«Η καρδιά μου είναι κόκκινη. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που έπαιξα εδώ και από τη στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της. Μια ομάδα με χιλιάδες οπαδούς που θυμούνται και σέβονται όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα. Ένιωσα ιδιαίτερος όταν άκουσα το όνομά μου να γίνεται σύνθημα. Ένιωσα περήφανος όταν οι οπαδοί αποφάσισαν ότι ήμουν και εγώ μέρος αυτής της εκπληκτικής ιστορίας. Κάθε φορά που εκπροσωπούσα αυτήν ομάδα, σε όλα τα παιχνίδια, στις νίκες και στις ήττες- ακόμα και όταν δεν μπορούσα να βοηθήσω στο χορτάρι- καταλάβαινα τι σήμαινε αυτή η ομάδα. Θα θυμάμαι και τα περίπου 200 παιχνίδια που έπαιξα φορώντας αυτή τη φανέλα. Διότι το να παίζεις στην κορυφαία ομάδα της Αγγλίας ήταν πραγματική τιμή. Σας ευχαριστώ για αυτά τα 5 υπέροχα χρόνια», ήταν η δήλωση του Ερέρα.

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του Ισπανού μέσου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ