aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ ένας έφυγε, δύσκολο για τους άλλους δύο

Ο ένας έφυγε, δύσκολο για τους άλλους δύο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Χάρισον Γεωργίου δεν συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις της Νέας Σαλαμίνας, αλλά είναι πιθανό να επιστρέψει για νέα δοκιμαστικά τον Ιανουάριο. Ο Πέντζα Μισίμοβιτς δεν πείθει μέχρι στιγμής και θα χρειαστεί να βελτιωθεί για να αποκτηθεί. Τέλος, πιο θετικά είναι τα δείγματα γραφής του Ιμπραχίμ Καμπά, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από τις τάξεις των ερυθρολεύκων, δύσκολα θα αποκτηθεί κάποιος από τους δύο ποδοσφαιριστές. Εντούτοις, ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικός και ο μέσος από τη Σιέρα Λεόνε θα συνεχίσουν τα δοκιμαστικά, προσπαθώντας να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, τρεις ποδοσφαιριστές ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εκ των οποίων οι δύο για άκρως αντίθετο λόγο. Ο Γκαστόν Σανγκόι έπιασε δουλειά μιάμιση εβδομάδα μετά τους άλλους ποδοσφαιριστές και δεν μπορεί ακόμα να ακολουθήσει το πρόγραμμα εκγύμνασής τους. Αντιθέτως, ο Μιντίκκης άρχισε πολύ νωρίτερα τις προπονήσεις με την ΑΕΚ και βρίσκεται σε αρκετά πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας.

Όσο για τον τρίτο της παρέας, ο Γιάννης Κούσουλος, υπολογίζεται ότι θα μπει σε φουλ ρυθμό κατά την προετοιμασία της ομάδας στη Βουλγαρία (17-29 Ιουλίου). Ο Κύπριος μέσος υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική αποκατάσταση τενοντίτιδας επιγονατιδικού (αριστερό γόνατο) τον περασμένο Μάιο και χρειάζεται ακόμη χρόνο για να αρχίσει φουλ ρυθμό προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ