aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Εμιλιάνο Μαρτίνες με 18 εκατομμύρια στην Άστον Βίλα!

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες με 18 εκατομμύρια στην Άστον Βίλα!

Ακόμα μια σημαντική και… δαπανηρή μεταγραφή για την Άστον Βίλα που φέρεται να είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Εμιλιάνο Μαρτίνες έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, έπειτα από πολλούς δανεισμούς και συνεχή προσπάθεια ν’ αποδείξει την αξία του και να δικαιώσει τους ανθρώπους του και τον εαυτό του για τον κόπο πολλών ετών, κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής στους «κανονιέρηδες».

Λόγω του τραυματισμού του Λένο, ήταν εκείνος που… τράβηξε κουπί στο φινάλε της περασμένης σεζόν και ήταν καθοριστικός για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και του Community Shield.

Τώρα, φαίνεται ότι ετοιμάζεται για το Μπέρμιγχαμ για λογαριασμό της Άστον Βίλα που διέθεσε 18 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του!

Οι «χωριάτες» πήραν και τον Γουότκινς έναντι 28 εκατομμυρίων από την Μπρέντφορντ, αλλά και τον Μάτι Κας έναντι 17 εκατομμυρίων από την Νότιγχαμ Φόρεστ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ