aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ έλεγχος των ερυθρόλευκων αναπληρωματικών

Ο έλεγχος των ερυθρόλευκων αναπληρωματικών

Σκοπός επετεύχθη εις διπλούν για τη Νέα Σαλαμίνα, στο προχθεσινό ματς κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ στο «Αμμόχωστος». Κατά κύριο λόγο, ήρθε η νίκη-πρόκριση στους «16» με 2-0. Κατά δεύτερο, ο Στάικος Βεργέτης είδε ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής ν’ ανταποκρίνονται θετικά, έστω και απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας.

Ιδιαίτερα καλά τα πήγε η τριάδα των μέσων, η οποία άλλαξε στην ολότητά της σε σχέση με τα ματς πρωταθλήματος. Έμειναν στον πάγκο οι Γιάννης Σκοπελίτης, Ιβάν Τσούριουριτς, Ματίας Αβελάιρας και τις θέσεις τους πήραν αντιστοίχως, οι Γιάννης Κούσουλος, Ιονούτς Νεάγκου και Λουσιάνο Μπεμπέ.

Τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούσαν να αγωνίζονται και βασικοί στους ερυθρόλευκους, αποδεικνύοντας το βάθος που υπάρχει στο κέντρο. Ιδιαίτερα ο Νεάγκου, ο οποίος δεν χρησιμοποιείται πολύ, έδειξε θετικά ανασταλτικά και δημιουργικά στοιχεία.

Ετοιμότητα παρουσίασαν και οι Νεόφυτος Μιχαήλ, Ματία Τσινκουίνι και Φούσκο. Επίσης, στα θετικά καταγράφεται το πρώτο εν κινήσει γκολ του Ντίμιταρ Μακρίεφ στην τρέχουσα σεζόν με πλασέ, λίγες ημέρες μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στον Εθνικό (1-0).

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας για την αυριανή αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ (19:00). Ματς που θεωρείται σημαντικό από τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου, καθώς η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών έχει μόνο δύο βαθμούς λιγότερους.

Οι Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Σκοπελίτης, Τσούριουριτς, Αβελάιρας και Κολοκούδιας, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την ΠΑΕΕΚ, κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ