aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ εκνευρισμός Λέβι

Ο εκνευρισμός Λέβι

Η εμφάνιση της Ανόρθωσης απέναντι στη Λάτσι δεν μπορεί να ικανοποιεί κανένα στις τάξεις της. Το μόνο που μπορεί να δίνει μία γλυκιά γεύση είναι ότι η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να πάρει τη νίκη και να έχει στα δικά της χέρια την υπόθεση πρόκριση. Το γεγονός ότι είναι η πρώτη εμφάνιση της ομάδας για τη νέα σεζόν δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία.

Μπορεί να δίνει ελαφρυντικά, όμως όφειλε η «Κυρία» να παρουσιαστεί πολύ πιο έτοιμη. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Ρόνι Λέβι ήταν εκνευρισμένος γιατί περίμενε πολύ περισσότερα από τους παίκτες του και όχι μία εμφάνιση που θα έφερνε τόσο προβληματισμό.

Διαβάστε επίσης: Η οικονομική συμφωνία Ανόρθωσης-Λαβόρδε και το… μικρό καλάθι

Σημαντική ήταν η κίνηση του Ισραηλινού κόουτς να αλλάξει σχηματισμό στο ημίχρονο, να γεμίσει περισσότερο την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργηθούν περισσότερες φάσεις. Πλέον, η Ανόρθωση καλείται να πάει στην Αλβανία όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για μία δεύτερη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ