aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Εμπουέ διαγνώστηκε με τον ιό HIV, πριν πάει στα κατεχόμενα

Ο Εμπουέ διαγνώστηκε με τον ιό HIV, πριν πάει στα κατεχόμενα

Δυσάρεστη εξέλιξη για τον Εμάνουελ Έμπουε ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώστηκε με τον ιό HIV και νοσηλεύεται προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ιό που προσέβαλε τον οργανισμό του.

Ο διεθνής Ιβοριανός άσος, με θητεία σε Άρσεναλ (έχοντας μάλιστα πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Αγγλίας με τους «κανονιέρηδες» το 2005), Γαλατάσαραϊ και Σάντερλαντ μεταξύ άλλων, πριν από λίγες μέρες είχε υπογράψει με την τουρκοκυπριακή ομάδα του ψευδοκράτους, Turk Ocagi Limassol αλλά απ’ ό,τι φαίνεται πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί εκεί.

Από το 2016 και το πολύ σύντομο πέρασμά του από τη Σάντερλαντ, ο Ιβοριανός μπακ δεν έχει αγωνιστεί σε καμία άλλη ομάδα λόγω και της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί, ενώ πριν από λίγες μέρες υπόγραψε με την τουρκοκυπριακή ομάδα, Turk Ocagi Limassol.

Ήδη από το πρωί, κυκλοφορούσε έντονα η φημολογία πως ο Εμπουέ είχε διαγνωστεί με τον ιό HIV με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, τον Τουρκοκύπριο Τεκίν Μπιριντσί να παραδέχεται την ύπαρξη σοβαρού προβλήματος υγείας, με τις τελευταίες πληροφορίες να επιβεβαιώνουν τη διάγνωση με το AIDS. Όπως ανέφερε και ο εκπρόσωπος του Έμπουε, πλέον καλείται να έρθει αντιμέτωπος με τον ιό HIV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ