aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ δύσκολος Γενάρης θα... δείξει τον στόχο

Ο δύσκολος Γενάρης θα… δείξει τον στόχο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το θέαμα που παρουσιάζει ο Απόλλων, έχει να κάνει με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να καταφέρνει να «μοιράζει» τον χρόνο στους ποδοσφαιριστές του και να διατηρεί τις ισορροπίες. Τα σχόλια είναι κολακευτικά, όμως πρέπει να είναι έτοιμοι και για τα πιο δύσκολα.

Ήδη, μετά την ξεκούραση των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές πιάνουν και πάλι δουλειά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι. Θα εισέλθουν σε ένα σημαντικό μήνα όσον αφορά στις υποχρεώσεις της ομάδας, ο οποίος θέλουν να τους προσφέρει επιτυχίες που θα σφραγίσουν για τα καλά τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι χιλιοειπωμένο πως δεν υπάρχει άλλος στόχος για τον Απόλλωνα από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος μήνας του 2018 κρίνεται σημαντικός και θέλουν να ζήσουν νέες χαρές, πανηγυρίζοντας επιτυχίες. Σε μία εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ και στόχος είναι η νίκη, που θα σημαίνει πολλά ενόψει της συνέχειας και των επτά παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν εντός Ιανουαρίου. Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία δηλώνουν πανέτοιμοι.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα αναμένεται ότι θα υπολογίζει και τους Μαγκλίτσα και Άλεφ. Οι δυο τους θα είναι εκτός απροόπτου διαθέσιμοι, όχι όμως και ο Παπουλής, ενώ για τον Ντα Σίλβα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι πως οι κυανόλευκοι εμφανίζονται με πολλές δυνάμεις.

Ακόμη και αν ο Μαγκλίτσα δεν μπορέσει να είναι απόλυτα έτοιμος, υπάρχει ο σταθερός πολυβολητής των τελευταίων αγώνων, ο Εμίλιο Ζελάγια, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα 11 γκολ που πέτυχε και δείχνει αποφασισμένος να δώσει και συνέχεια στο σκοράρισμα. Γενικά υπάρχουν επιλογές στην επίθεση και το σημαντικότερο βρίσκει τους τρόπους η ομάδα του Αυγουστή να «ξεκλειδώνει» και τις πιο δύσκολες άμυνες, όπως παρουσιάζεται αυτή της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ