aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ δρόμος είναι μακρύς και όλοι θα χρειαστούν

Ο δρόμος είναι μακρύς και όλοι θα χρειαστούν

Οι πρώτες επιλογές του Μπρούνο Μπαλταζάρ έδειξαν κάποια πράγματα, σε ό,τι αφορά στον βασικό κορμό της ενδεκάδας του, όμως είναι και άλλοι που έμειναν στα πρόσφατα παιχνίδια εκτός και αν πιθανόν κερδίσουν ξανά θέση βασικού. Ο Μάριος Νικολάου και ο Μικέλ Αρουαμπαρένα (φωτό), για παράδειγμα, δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς, όμως αποτελούν πολύτιμες μονάδες για την ΑΕΛ και η εμπειρία τους είναι χρήσιμη.

Ο δρόμος είναι μακρύς και όλοι θα χρειαστούν, όπως και ο Μαύρου που έμεινε στο περιθώριο ή ο Σκοπιανός Ζντραφκόφσκι. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να έχουν λόγο στο φετινό πρωτάθλημα και όλες οι μονάδες θα αποδειχθούν χρήσιμες, αν είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Γι’ αυτό και ο Μπαλταζάρ έχει ως στόχο να διαχειριστεί αναλόγως το έμψυχο δυναμικό και να είναι όλοι σε καλή κατάσταση, διατηρώντας και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Έχει επιλογές, απομένει να τον δικαιώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ