aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ «διάσημος» με στυλ... ποδοσφαιρικό και οι πολεμικές τέχνες!

Ο «διάσημος» με στυλ… ποδοσφαιρικό και οι πολεμικές τέχνες!

Ολόκληρη η Ελλάδα μιλάει για πάρτι του! Βλέπετε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είναι ένας… τυχαίος παίκτης του «Survivor», αλλά ο «διασημότερος» όλων το συγκεκριμένο τάιμινγκ και στην φάση που βρίσκεται το τηλεπαιχνίδι το οποίο σπάει το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο.

Κάτι το «κλικ» ή καλύτερα το παραλήρημα που προκαλεί ο λεγάμενος στον γυναικείο πληθυσμό και φτάνει στο σημείο να κάνει του προσφέρει στο πιάτο μέσω των social media ακόμη και ιδιαίτερα προσωπικά δεδομένα (βλ. νούμερα τηλεφώνου) και κάτι οι αρχηγικές τάσεις του που δημιουργούν αναστάτωση στην ομάδα των «Διάσημων», τον έχουν αναγάγει σε… talk of the town!

Ο παίκτης που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να μιλά για αυτόν, εκτός από δάσκαλος του σκι, έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν στα γήπεδα με τα εξάταπα παπούτσια και το σορτσάκι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Συγκεκριμένα έπαιξε μπάλα σεζόν 2004-05 στον Ολυμπιακό Βόλου, αμέσως μετά στη Ρόδο και επέστρεψε στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα. Λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού κρέμασε πρόωρα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και συν τω χρόνω επέστρεψε στην γενέτειρά του.

Στην Σκιάθο τα καλοκαίρια διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται το νησί, ενώ τον χειμώνα καταπιάνεται με το kick boxing και το ταε κβο ντό. Μια φορά τα χρόνια της ποδοσφαιρικής διαδρομής του, με τις πολεμικές τέχνες, συνδέονται μέσω ενός φίλου του και γνωστού Έλληνα ατζέντη ποδοσφαιριστών.

Και το όνομα αυτού, Χρήστος Γάτσης. Ο εν λόγω μάνατζερ (στο πελατολόγιο του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Νίκος Καρέλης, Αμρ Ουάρντα, Χρήστος Τασουλής, Γιώργος Μασούρας) όπως ανακάλυψε η στήλη «Πληροφοριοδότης» στην ιστοσελίδα «Marca-sl.gr» διετέλεσε στο παρελθόν εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ωστόσο, οι δύο άνδρες διατήρησαν ανοιχτό κανάλι ακόμη και μετά την αποχώρηση του «Ντάνου» απ’ τα γήπεδα. Στο βίντεο που έπαιξε στα πρώτα επεισόδια του «Survivor» με φωτογραφίες από τη ζωή του Αγγελόπουλου, υπάρχουν σκηνές που είναι γυρισμένες στο γυμναστήριο «Βυζαντινός Target Sport Club» που διευθύνει ο agent Γάτσης στο ΟΑΚΑ και ειδικεύεται στα πολεμικά αθλήματα και όχι μόνο.

Κι επειδή ο εν λόγω μάνατζερ έχει υπάρξει στο παρελθόν πρωταθλητής στην πυγμαχία, οι μονομαχίες του με τον Αγγελόπουλο κάθε φορά που ο τελευταίος επισκέπτεται την Αθήνα εμπεριέχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αν και στο τέλος, ο «δάσκαλος» (Γάτσης) κερδίζει τον «μαθητή» (Αγγελόπουλος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ