aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«O διαιτητής είδε κάτι που δεν έγινε ποτέ, "κούνια που σας κούναγε"»

«O διαιτητής είδε κάτι που δεν έγινε ποτέ, “κούνια που σας κούναγε”»

Αρνητικός πρωταγωνιστή στο βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση χαρακτήρισε τη διαιτησία ο Γιώργος Φαντάρος. Ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ που εκπροσωπεί τους ερυθρόλευκους στην Ομοσπονδία με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει πως είναι κρίμα να αλλοιώνονται αποτελέσματα από την ανεπάρκεια κάποιων.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Επειδή ξέρω ότι κάποιοι παρακολουθούν στενά τις αναρτήσεις μου ψάχνοντας να βρουν κάτι για να ζητούν απεγνωσμένα… να μου κλείσουν το στόμα στέλνοντας με στη Δικαστική της ΚΟΠ, αφού κατά τη δική τους λογική, σαν “αξιωματούχος” δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω αυτά που βλέπω μέσα στα γήπεδα, έχω να τους πω “κούνια που σας κούναγε”!

Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, εγώ σέβομαι όλους αυτούς τους επώνυμους ή ανώνυμους που μοχθούν, προσπαθούν και αγωνίζονται, βάζοντας ενίοτε και βαθιά το χέρι στη τσέπη για να κρατούν τις ομάδες τους ζωντανές. Εγώ σέβομαι όλους αυτούς που εξακολουθούν ακόμα να πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν τις ομάδες τους να νικούν ή να χάνουν, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να μη νιώθουν ότι κάποιοι τους εμπαίζουν. Ότι κάποιοι τους θεωρούν στο τέλος της ημέρας… βλάκες.

Για όλους αυτούς τους λόγους θα πω λοιπόν ότι και την περασμένη Κυριακή στη Πάφο και απόψε στο Αμμόχωστος η διαιτησία ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής.

Στη Πάφο βοηθός και διαιτητής δεν είδαν, ότι είδε όλος ο κόσμος, ένα πεντακάθαρο πέναλτι, ενώ απόψε ο διαιτητής είδε κάτι που δεν έγινε ποτέ, ενώ δεν είδε την παράβαση που όφειλε να δει.

Η Σαλαμίνα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη απόψε αν ο διαιτητής ήταν πιο προσεκτικός. Ήταν φανερό ότι η ομάδα ήταν πολύ επηρεασμένη από την μεγάλη απόχη ενώ σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού δεν είχε ούτε και τύχη. Το ότι έχασε δεν είναι το τέλος του κόσμου. Πρέπει άμεσα όμως να συνέλθει και να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Παράλληλα όμως θα πρέπει και οι άλλοι οι συντελεστές των αγώνων να βελτιωθούν.

Και αν όχι αυτούς που αδυνατούν οι αρμόδιοι θα πρέπει να τους απομακρύνουν. Φέτος έχουμε ένα πρωτάθλημα με πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι ομάδες υπερβάλουν εαυτό για να μπορέσουν να ανταποκριθούν και είναι κρίμα να αλλοιώνονται αποτελέσματα από την ανεπάρκεια κάποιων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ