aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Δε Χέα δεν πάει πουθενά, το εγγυώμαι…»

«Ο Δε Χέα δεν πάει πουθενά, το εγγυώμαι…»

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο εγγυήθηκε προσωπικά την παραμονή του Ισπανού διεθνή τερματοφύλακα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος προπονητής ξεκαθάρισε, παρά το έντονο ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας, πως ο Ντε Χέα θα μείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

«Μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα πάει πουθενά αυτή τη σεζόν. Πάντα καταλάβαινα πότε ένας παίκτης είχε επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τους σταματούσα, διότι δεν παίρνεις αυτό που περιμένεις από κάποιον που δεν θέλει να μείνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε:

«Βλέπω τον Ντε Χέα χαρούμενο, επικεντρωμένο και πρόθυμο να δουλέψει ακόμη καλύτερα από όσο δούλευε μέχρι στιγμής. Θεωρώ ότι 100% θα παραμείνει στην ομάδα μας. Είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο και βασικό στέλεχος της ομάδας. Δεν θα πάει πουθενά.» Ο Ντε Χέα στα έξι χρόνια του στη Μάντσεστερ, αποκτήθηκε το 2001 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει 269 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ