aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ χρόνος του Κέρκεζ και η ανησυχία για τον Χουράδο

Ο χρόνος του Κέρκεζ και η ανησυχία για τον Χουράδο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μπορεί να ετοιμάσει με σχετική άνεση, όσο μπορεί καλύτερα την ΑΕΛ για τη νέα σεζόν από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή του να φτιάξει το αξιόλογο σύνολο, που ο ίδιος επιθυμεί, αλλά και φυσικά ο κόσμος και η διοίκηση. Ο Βόσνιος τεχνικός έχει σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ του. Λέμε συμπληρωμένο, γιατί λογικά με αυτούς που διατηρήθηκαν και αυτούς που έχουν αποκτηθεί, έχουν απομείνει μία ή δύο θέσεις ανοικτές.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ το ψάχνει για ακόμη έναν καθαρόαιμο ανασταλτικό μέσο, αλλά από εκεί και πέρα τον ανησυχεί και το θέμα με τον Ρούβεν Χουράδο. Οι Ισπανοί διαμαρτύρονται μέσω του Τύπου πως κακώς προπονείται στην ΑΕΛ και αν έχουν δίκιο, τότε θα πρέπει να βρεθεί αμέσως λύση. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση ότι η Ατλέτικο Μπαλεάρες έχει προσφύγει στη ΦΙΦΑ για τον ποδοσφαιριστή. Οι γαλαζοκίτρινοι περιμένουν κανονικά την μπλε κάρτα του, αφού έχουν γίνει όλα νομότυπα από τη δική τους πλευρά και σε αυτό δεν τίθεται θέμα.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, οι οποίοι θα αυξηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν η αποστολή της ΑΕΛ θα βρεθεί στη Βουλγαρία. Εκεί θα παραμείνει για τρεις εβδομάδες, μέχρι τις 5 Αυγούστου και μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά θα ξεκαθαρίσει το σχήμα με το οποίο θα ποντάρει στη νέα σεζόν ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο προπονητής της ΑΕΛ έχει δείξει με τις προσθήκες που έχει κάνει πως θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μια πιο επιθετική ομάδα. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με παραγωγικούς μέσους, αλλά και με επιθετικούς που θα δημιουργούν προβλήματα και θα έχουν την επαφή με το γκολ.

Η απόκτηση των Αντάμοβιτς – Ντα Σίλβα, αυτό τον σκοπό έχει, να καταστεί η ΑΕΛ πιο ποιοτική. Και με τους δύο στην ενδεκάδα, ελπίζει πως θα γίνει πιο ελκυστική και ουσιαστική η ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ