aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Χένες ξανά πρόεδρος της Μπάγερν

Ο Χένες ξανά πρόεδρος της Μπάγερν

Ο Ούλι Χένες θα είναι από σήμερα ξανά πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, καθώς αναμένεται να εκλεγεί στη γενική συνέλευση του διάσημου γερμανικού συλλόγου. Ο σημερινός πρόεδρος, Καρλ Χόπφνερ, αποφάσισε να μην επανεμφανιστεί ως υποψήφιος, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το δρόμο για την εντυπωσιακή επιστροφή του Χένες. 

Ο Γερμανός παράγοντας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προεδρία της πιο διάσημης ομάδας στη Γερμανία, όταν καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και έξι μηνών για φοροδιαφυγή. Τελικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος μετά από 21 μήνες και σήμερα αναμένεται να εκλεγεί ξανά στην προεδρία του βαυαρικού συλλόγου.

Ο Χένες είχε εκλεγεί αρχικά πρόεδρος στην θέση του Φραντς Μπεκενμπάουερ το 2009 με ποσοστό 99.3%, ενώ τρία χρόνια αργότερα επανεξελέγη με 97.1%, πριν αναγκαστεί σε παραίτηση στην έκτακτη γενική συνέλευση του 2014. Η σημερινή γενική συνέλευση θα διεξαχθεί στο «Audi Dome» του Μονάχου, το οποίο έχει χωρητικότητα 6.000 θεατών.

Ωστόσο η Μπάγερν έχει πάνω από 280.000 μέλη και αναμένεται μεγάλη προσέλευση λόγω της επιστροφής του Χένες, με αποτέλεσμα οι Βαυαροί να έχουν τοποθετήσει ειδικές τέντες στους εξωτερικούς χώρους, προκειμένου τα μέλη να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την μεγάλη επιστροφή και βέβαια να ψηφίσουν τον μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ